Figyelem! Ünnepi nyitvatartás!


Csütörtök:- zárva -
Péntek:8:00 - 16:00
Szombat:8:00 - 12:00
Vasárnap:- zárva -

Hőszigetelés, gipszkarton, festék, vakolat, burkolástechnika... Minden, ami a házhoz kell!

Tervező

Colour planner 2.5

 

Tikkurila színezőprogram kinézete

 

A szobafestők és a szakemberek részéről évek óta felmerülő igény egy olyan színtervező program, ami segítséget nyújt a vásárlóknak a színek kiválasztásában.

 

Különböző színkombinációk kipróbálása mostantól nagyon egyszerű! A Tikkurila bemutatja interneten elérhető színező programját, amellyel digitális képet tud színezni a házról, lakásról vagy nyaralóról.

 

Példák, hogy különböző színekkel mennyire mássá varázsolhatjuk lakásunkat:

 

Tikkurila színezőprogram ablakpélda

 

Tikkurila színezőprogram falas példa

  

A program letöltése és telepítése:

  • Klikkelj "Letöltés"-re és telepítsd a programot a szokásos módon. Kövesd a telepítési utasításokat.
  • Követsd az utasításokat a színtervezőben és engedd szabadjára a képzeleted. Az lehetőségek határtalanok!

 

Letöltés 

 


 

Színkeverés

 

  • Caparol Color Express

caparol szinkeveroA Caparol cég színkeverő rendszere egy olyan kiforrott szolgáltatást kínál, amelyet Európában több, mint 2600 festéküzletben nyújtanak a vevőknek.

A színkeverő rendszerek területén szerzett 25 éve tapasztalat garantál egy olyan tökéletesített és folyamatosan fejlesztett termékválasztékot, amely egyedülálló bármely ország piacán. Homlokzatfestékek, beltéri falfestékek, vakolatok vagy betonfestékek, a ColorExpress színezőtechnológiával mindig megtalálható az igényre szabott megoldás. A profi rendszer lehetővé teszi, hogy az elképzelt színek minden rendelkezésre álló Capamix termékből azonnal kikeverhetőek legyenek kompromisszumok nélkül.

 

  • Tikkurila

szinkeveroA Tikkurila termékeit háztartási és ipari felhasználók egyaránt használhatják. Az elmúlt években a festékgyártók egyesítették hagyományaikat a legújabb technológiákkal és a jelenleg hatályban lévő környezetvédelmi elvárásokkal.

A Tikkurila festék gyártása és értékesítése a színezésen alapul, amely határtalan lehtőséget nyújt egyéni elképzeléseink megvalósításához. Ehhez összesen két dologra van szükségünk: bázis anyagra és megfelelő színezőpasztákra, ezek együtt alkotják a kiválasztott színt. A kiválasztott árnyalat létrehozásában segítséget nyújtanak a professzionális berendezések. 

 

  • Trilak 

A lakásfelújítás vagy házépítés legszebb része, amikor kiválaszthatjuk a színeket, amik között élni fogunk, és az addig nyers szürke falak felöltöznek.

A Trilak színkeverő rendszere lehetővé teszi, hogy ne csak minőségileg tudja a legjobb festéket választani, hanem a szín is pont olyan legyen, amilyennek elképzelte.

 

http://trilak.hu/szintervezo

 

Szeretné kiszámolni a tervezett munka anyagköltségeit?
Nem biztos abban, hogy megfelelő színekben gondolkodik?
Mi segítünk Önnek! Help icon
  • Kalkulátoraink segítségével pontosabb képet kaphat a lehetséges kiadásokról.
  • Színtervező programunkkal kiválaszthatja a megfelelő színeket lakásához.
  • Galériánk megtekintésével ihletet kaphat lakása megszépítéséhez.
Tegyen egy próbát tervező oldalunkkal! Rendben!